Over Voxtra

Voxtra is een jong en groeiend bedrijf dat in februari 2016 werd opgericht door Steven Geurs.

Na ervaring te hebben opgedaan als systeembeheerder en projectmanager bij verschillende firma’s werd aanvankelijk in 2010 Geurs-IT opgericht. Het bedrijf richtte zich op totaaloplossingen in IT voor zelfstandigen en KMO’s maar stilaan barstte Geurs-IT uit zijn voegen en drong een uitbreiding van de diensten en het personeelsbestand zich op.

 

De IT activiteiten werden stapsgewijs uitgebreid met telefoniediensten. Aangezien dit een volwaardig onderdeel werd binnen het totaalaanbod dekte de naam Geurs-IT niet meer de volledig lading. Een naamsverandering drong zich op en zo ontstond Voxtra; Voice & Extra.

Met onze persoonlijke aanpak en kennis van zaken willen we onze klanten en hun bedrijfsprocessen beter leren kennen en hen een totaaloplossing bieden voor hun volledige informatica-infrastructuur. Door middel van standaardisatie, automatisatie, preventie en monitoring kunnen wij met een klein team voldoen aan grote noden!

 

One Stop Shop

 

Onze hoofdcompetenties, zijnde IT en Telecom, zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Veelal wordt voor beide zaken beroep gedaan op een andere firma. Dit resulteert vaak in discussies wanneer het mis gaat. Door alles te centraliseren bij Voxtra, vermijdt u deze ergernissen.

 

Persoonlijke Aanpak

 

Voor onze klanten zijn wij altijd bereikbaar en ieder probleem wordt met de gepaste prioriteit behandeld.

Ook als u ergens anders iets gekocht heeft waar u spijt van heeft omdat het niet voldoet, kunnen wij u helpen. We werken niet met een ticketingsysteem, maar staan u steeds persoonlijk te woord.

 

Opleiding en Certificatie

 

Alle medewerkers van Voxtra zijn gecertifieerd in hun vak. Door een goede mix van diverse opleiding en het behalen van certificaties en accreditaties kunnen wij maximale kennis garanderen.
Wij zijn Unify Authorized OpenScape Business Partner, 3CX Silver Partner, 3CX Advanced certified, Telenet Partner For Business, Microsoft Certified, HP Preferred Partner, ...

545

#
VoxTel-phonenumbers

571

236

#
Supported (soft-)phones
#
Supported workstations

©2018 by Voxtra