top of page

Voor wie?

Voxtra specialiseert zich in kwalitatieve, doch betaalbare IT oplossingen voor KMO’s.

Ook al zijn er in België tienduizenden KMO’s, ieders opzet is uniek. Door met de klant in dialoog te gaan over zijn wensen en noden, rekening houdend met potentiële groei, kunnen we de geschikte IT infrastructuur adviseren, installeren, configureren én onderhouden.

Twee computerschermen

Hardware & Software

Netwerk Hub en Cable

Internet & Netwerk

Cover.png

Antivirus & Remote monitoring

Mircosoft365 backup.png

Backup

Verzekeringsoverleg

Consultancy

Meer info
Hardware & Software

Hardware & Software

Hardware

Alle hardware welke uw onderneming nodig heeft om uw medewerkers comfortabel te laten (tele-)werken kunnen wij leveren, installeren, configureren en onderhouden. Denk maar aan PC, laptop, tablet, printer, muis, toetsenbord, scherm, headsets, ... Maar ook moderne vergaderapparatuur behoren tot ons assortiment.

Wij bekijken altijd waar u als klant behoefte aan heeft en maken een voorstel op maat. Gezien we over geen fysiek verkooppunt beschikken en dus geen standaard voorraden hebben zijn we in de mogelijkheid om telkens aan uw specifieke behoeften tegemoet te komen. Aan het "vandaag besteld, morgen in huis principe" doen we bewust niet mee. We maken graag tijd voor onze klanten om naar hen te luisteren en zo een aangepast voorstel te kunnen uitwerken. Nieuwe apparatuur wordt ook steeds door ons voorgeconfigureerd en vervolgens na afspraak ter plaatse bij de klant geïnstalleerd. Op die manier kan u meteen met uw nieuwe apparatuur aan de slag zonder gegevensverlies of tijdverlies doordat u nog alle programma's dient te installeren.

Software

Als Microsoft partner kan u bij ons terecht voor de aankoop en het beheer van uw Office licenties. Naast de aankoop ervan configureren we ook uw Microsoft omgeving zoals deze voor uw onderneming efficiënt is. Denk hierbij aan het aanmaken en instellen van e-mailadressen en gedeelde mailboxen gekoppeld aan uw domeinnaam, zorgen dat de juiste mensen hier toegangsrechten op hebben, opzetten van Sharepoint, ...

Voor de installatie van maatsoftware op uw apparatuur kan u eveneens beroep doen op onze diensten, echter zijn we geen programmeurs en ontwikkelen we dus zelf geen software. Alles wat dus in uw maatsoftware zelf moet ingesteld of aangepast worden laten we dus liever over aan de ontwikkelaars van het programma zelf. 

Dankzij sterke partnerships kunnen we u ook begeleiden en adviseren in uw zoektocht naar een geschikte partner voor uw software op maat, denk maar aan kassasystemen, ERP, ...

HP.png
TPlink-Partner.png
Microsoft.jpg
Netgear.png
Fortinet-Logo.wine.png
Internet & Netwerk

Internet & Netwerk

Internet

Een goede IT-infrastructuur begint bij een stabiele internetverbinding.

Ook voor de aansluiting van uw internetverbinding kan u dus bij Voxtra terecht!

Netwerk

Als onderneming, groot of klein, heeft u nood aan een degelijk opgezet en veilig netwerk. Bij Voxtra kan u terecht voor de installatie en het onderhoud van servers, firewalls, switches e.d. Ongeacht of uw data nu On-Premise of via Cloud wordt gehost.

Proximus.png
Telenet.png
destiny.png
Antivirus

Antivirus & Remote Monitoring

Antivirus

Een goede beveiliging van uw workstations en servers is vandaag de dag niet meer weg te denken uit uw onderneming. Naast preventie en bewustmaking van de gevaren aan gebruikers is een goede antivirussoftware een echte noodzaak. 

Maar de ene antivirus is de andere niet, kies daarom altijd voor manageable software, oftewel antivirussoftware die wordt beheerd en gecontroleerd door uw IT partner. Garanties geven doen we niet, maar het beperkt in elk geval behoorlijk de risico's op besmetting.

Bij Voxtra bieden we antivirus in verschillende pakketten aan, afhankelijk van uw behoeften. Maar steeds door ons beheerd en gecontroleerd!

Remote Monitoring

Een degelijke antivirus alleen is tegenwoordig niet meer voldoende om goed beschermd te zijn tegen cyberaanvallen. Meer en meer moet ingezet worden op een gelaagde bescherming waar antivirus en preventie 2 voorbeelden van zijn. Uw workstations up-to-date houden bijvoorbeeld is ook een belangrijke factor om ongewenst bezoek buiten te houden.

Via onze remote monitoring kunnen wij uw systemen beter opvolgen en bepaalde taken automatiseren. Op die manier kan er pro-actief worden ingespeeld op mogelijke problemen en worden beveiligingstaken die u zelf uitstelt geautomatiseerd. 

Backup

Backup

Voor wanneer het toch fout gaat

Een recente backup van je systeembestanden en -instellingen is geen overbodig luxe.

 

Wist je dat:

  • Elke 11 seconden een ransomware aanval uitgevoerd wordt?

  • Het aantal aangegeven cybercrime gevallen intussen hoger ligt dan het aantal woninginbraken

  • 80% van alle computers wereldwijd besmet zijn met malware?

Het is geen vraag of uw onderneming ooit wordt aangevallen, maar veeleer wanneer wordt uw onderneming aangevallen. U kan dus maar beter goed voorbereid zijn, zo bespaart u achteraf op een hoop kosten (gegevensverlies, tijdsverlies, verlies van apparatuur, beperkte of stopgezette bedrijfsactiviteit, ...)

Voxtra biedt verschillende backup mogelijkheden aan, zodat u alvast op beide oren kan slapen!

Tip: vermijd backups op USB-sticks of externe harde schijven die aan de PC blijven hangen maar kies voor een schaalbaar systeem die zowel uw data als uw instellingen back-upt en beperk manuele handelingen.

Consultancy

Consultancy

Advies, check-up en inventarisatie

Als IT partner voor de KMO staan we collega ondernemers graag bij in hun weg naar professionaliseren, ongeacht of uw dromen nu groot of klein zijn. We adviseren u graag over hoe u uw infrastructuur kan verbeteren, beter kan beveiligen en efficiënter kan werken.

bottom of page